About Me

My photo
Taman Medan Jaya, Petaling Jaya, Malaysia
h/p :017-6314128 email : dania_cuppycakes@yahoo.com

Followers

Powered by Blogger.

Saturday, 26 May 2012

Boboiboy Dan Yaya



Betul ke nama yang sorang tu YAYA yea???confident je tulis...yg biasa dengar BOBOIBOY je...hehehe...3.5 kg kek ni order dari kak ana-pantai dalam..kek ni disambut oleh dua orang..so silalah order...berbaloi.....kak ana pon kata sedap...alhamdulilah..tq kak

Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes

Upin dan Ipin Vs No.1 with Gardens Theme


3.5 kg chocolate moist cake


red velvet cake 1kg
2 biji kek yang diorder oleh kak Linda Yahya-USJ....wow kan...2 biji skali....confirm party besar2an ni dan mesti anak kesayangan ni..hehehehe....anyway dapat feedback yang memberangsangkan...sbb katanya husband nyer cerewet skit....tp alhamdulilah husband kak linda suka...dan insyaAllah akan order lg katanya...tq kak linda...


Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes

Classes at Dania's Heaven cuppycakes









26 MEI 2012..student kak azlina-USJ telah mempelajari cara2 membuat macaron 2 method (Itallian n French) serta tartlets..2jenis :cheese tart dan fruit tart...banyak x dia bwk blk..hmm...boley buat kenduri tau...tq kak...jgn lupa praktikkan k...

Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes

Thursday, 24 May 2012

Kak Wati Again..tq



Dora The Explorer...25 pcs..Repeat Customer..tq kak wati...Nanti order lg k...hehehe

Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes

Wednesday, 23 May 2012

Thank You Dr Jaafar




Mad About Chocolate...35 pcs+wording...juga sesuai utk dijadikan hantaran..Chocolate ini ditempah khas oleh kak Murini-PJ utk doktor kesayangan yg selalu sambut kelahiran baby kak Murni..dan xlupa jugak congarats kak Murni...tahun depan pregnant lg k...boley order chocolate lg...hehehe...

Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes


Friday, 18 May 2012

Cream puff AGAIN...


200 pcs cream puff order dr kak siti-putrajaya...Thanks Sarra....hasil dr Sarra g promote kat blok sebelah...


Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes

Thursday, 17 May 2012

Aqiqah



Tahniah Noremy Rahmat-Putrajaya..Order 300 pcs Mufin Buah utk dijadikan doorgift aqiqah anak lelaki pertama nya...hehhe..so cute anak dia..wlaupon xtgk kt dalam FB Noremy je...tetiba terasa nk baby lagi sorg plak...Ohhh Noooo.....Klu dpt baby boy....fengsan daku...mmg nk membaking lah jawapannya...hahaha


Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes

Monday, 14 May 2012

Repeat Customer....


Cream puff....50 pcs...order from my repeat customer...officemate ku jugak..hehehe..Thanks Sarra...peramah orangnya...Alhamdulilah....siap promote lg...bukan sy promote dia...tp Sarra ni yang promote cream puff Dania's Heaven Cuppycakes.....Dia kata "sedap beb..klu xsedap aku xpromote"...(bukan nk promote diri sendiri)....hehehe...klu xpercaya order lah...conpom xcukup..kikiki...


Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes

Friday, 11 May 2012

Ramainya PRINCESS bulan ni..



Tempahan dari Azyyati Samsuddin-Shah Alam...4 hari 4 malam dok pikir nk design PRINCESS satu nih...mana xnyer..ramai benor order kek PRINCESS ni...hehehehe..yg sebenarnya Dania's Heaven Cuppycakes dh kering idea...Cuba termenung 2 3 jam xlalu2 jugak idea kt otak yg dh tepu ni....at last dapat jugak idea setelah melihat baju officemate ku yg beropol2...sape kah gerangannya...shhhh...BIARLAH RAHSIA...hahahaha...tp tuan punya kek mmg dh bgtau tau dah awal2 nk design mcm mn....so that's it at the end...


Thanks 
Dania's Heaven Cuppycakes

Tuesday, 8 May 2012

Doraemon Menjadi Pilihan




Doraemon ni order from zila-PJ...nk buat makan2 sempena birthday anak nya...hmm...jarang saya jupa ada yg minat Doraemon zaman skang ni...Semuanya yang order/call mesti nk Boboiboy ke??? Upin n Ipin ke?? apa lg tu cartoon banyak lg yg Dania's Heaven Cuppycakes xpernah tgk....Nak kena jengok2 jugak cartoon kat TV sbb banyak dah yang the latest....tp mcm mn Dania's Heaven Cuppycakes nk tengok...klu tengok alamatnya xsiap lah kek2/ order2 ku...hahahaha...xper2....GOOGLE je..haaaa..kan senang..ekekeke.....



Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes



Friday, 4 May 2012

Bila Pink N' Purple Bersatu...



Ni pon termasuk dalam salah satu promotion jugak...kek ni dipanggil "FORCE to a PROMOTION''...hahaha...nk tau sbb apa???sbb nya ada kek ni terpaksa dicancel kan penghantarannya disebabkan hal2 kecemasan yang xdpt dielakkan...tu lah..mcm2 halangan sebenarnya klu berniaga ni...tp apa kan daya...Daku redah jua....terima kasih kepada si pembeli...xhingat nama...sbb dh lama...skang br nk meng''UPDATE segala2nya....Addorable PRINCESS BARBIE CAKE ni 2 kg...br nampak cantik..mmg klu ada yang request utk 1 kg atau 1 1/2 kg Dania's Heaven Cuppycakes xbuat yea...bukan sebab apa...klu kurang kg nyer maka xjadi lah mcm gambar diatas....Kek Barbie ni akan nampak pendek, kurus,terbantut atau lebih senang CACAT...hehehe...anyway...tq


Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes

Thursday, 3 May 2012

From Putrajaya to Pahang



BEN 10 vs HELLO KITTY cupcakes.....so sweet...half for gurl..half for boy...anak sedara YUSNIDA yang punya...my officemate order..bwk balik Pahang....bertuah dapat mak sedara macam officemate i ni...hehehehe....yang sebenarnya my officemate ni nk hello kitty tu dlm bentuk chocolate..tp dh satu KL dh cr xjumpa2 plak mould nyer..biasa lah...masa urgent nk guna mmg xjumpa...time xnk nampak je depan mata...huhuhu...anyway..thanks yus...

Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes


Wednesday, 2 May 2012

Lama xupdate Blog....!!!



Salam semua...dh lama sy xupdate blog...agak bz skit kebelakangan ni...mcm2 nk kena buat dengan tulang 4 kerat ni...hahaha..so gambar ni dh lama dh...Dania's heaven Cuppycakes buat promotion...Promotion ini ialah RED VELVET CUPCAKES WITH MACARON...sorry sgt2 xsempat buat promo ini kt blog. Dania's Heaven Cuppycakes buat promo ni kt FACEBOOK je..tp jgn risau lepas ni akan diupdate setiap hari mengenai apa jua promo yang ada...ok...

Thanks
Dania's Heaven Cuppycakes


Tuesday, 1 May 2012

ibu mengidam


1 Mei 2012
16 pcs red velvet cupcakes
order from emmy suzliana-shah alam
tqvm

mcm2 ada...selamat menjamu selera


100 pcs apam polkadot with choc filling


16 pcs chocolate n chesse cupcakes

16 pcs red velvet cupcakes

1 Mei 2012
order from azrina -pj
tqvm

 
 

Designed by: Compartidísimo | Brought to you by Blogger Template Place & Blogger Tutorial
Scrapping elements: Deliciouscraps©